XOS 7.6

Dizajniran za pametniji život!

Probudite sva čula za vizuelni doživljaj tokom ekskluzivnog putovanja

Beskonačna mašta stvara potpuno novi dizajn

Revolucija vizuelnosti je ključ u XOS7.6. Ilustrovan glatkim i brzim interakcijama sa korisničkim interfejsom, šarenim i bogatim dizajnerskim temama i svežim novim ikonama, OS7.6 nudi raskošan spektar svojim novim dizajnom. Upečatljivim i fascinantnim dizajnom, nova verzija XOS pronalazi svoj put do večnosti.

Manje elemenata
bolji osećaj za red

XOS7.6 izdvaja vrlo česte životne scenarije kako bi pružio osećaj reda u nepravilnostima. Neugodnosti pretraživanja i vizualno kašnjenje znatno su smanjeni modularnim scenarijima. Dakle, pametan život je omogućen.

Prilagođen zdravom i kvalitetnom životu

XOS7.6 je posvećen prenošenju sveobuhvatnijeg i udobnijeg koncepta. Metode popunjavanja pozadine i prikaza teksta ponovo i iznova se prilagođavaju kako bi prikaz skale boja bio prikladniji za vaše oči što ujedno i doprinosi očuvanju vašeg zdravlja.

Impresionira izvanrednim
performansama i istaknutim karakteristikama

Xnote

Personalizujte svoje beleške

Brinete se da ne zaboravite važne stvari u trenucima kada ste previše zaposleni? Brza aplikacija za beleške Xnote je tu za vas. Pomoću nje možete ne samo lako zabeležiti trenutne misli ili listu zadataka i podeliti ih sa prijateljima i rođacima, već i kreirati beleške koje sadrže tekstove, slike sa fusnotama, glasovne snimke itd. Štaviše, XNotes nudi različite tipove četkica i mešače boja, tako da možete crtati fantastične slike poput profesionalnih slikara.

Doc Correction

Automatski ispravite svoja
dokumenta

Doc Correction koristi korekciju perspektive i tehnologiju otkrivanja ivica stranice za automatsko ispravljanje dokumenata i prilagođavanje radi lakšeg i ispravnijeg pregleda.

Phone Cloner

Prenos podataka u sekundi

Phone Cloner je izvanredan alat za rešavanje problema prenosa podataka između starih i novih telefona. Jednostavnim klikom možete brzo i lako preneti sve svoje podatke, kao što su fotografije, datoteke, kontakti bez ikakvih troškova mobilnih podataka. Super zgodno, zar ne?

Game Zone

Pametno upravljajte svojim igrama

Game Zone vam omogućava da uživate u igranju igara integracijom aplikacija za igre na vašem pametnom telefonu u jednu zonu i stoga je za igru omogućen pojačivač igre. Osim toga, postoje brza podešavanja pomoću kojih se možete fokusirati na igru blokiranjem poruka i dolaznih poziva i time eleminišete potencijalno uznemiravanje.

Video Assistant

Impresivno filmsko iskustvo bez prekida

Sa panelom Video asistenta uz bočnu traku, možete blokirati poruke, pristupiti visoko učestalim aplikacijama i snimiti omiljeni zaplet filma.

Xvocal

Šarenoliko ćaskanje sa izmenjivačem glasa

Želite da se zabavite tokom razgovora sa prijateljima? Xvocal vam može pomoći da promenite svoj glas onako kako želite i time zaštitite svoj identitet u virtuelnom svetu.

Kids Mode

Uspostavite naviku zdravog korišćenja mobilnog telefona

Koristite Kids Mode da ne samo zaštitite svoje ključne informacije, već i zakažete vreme korišćenja i izaberete dostupne aplikacije za svoje dete koje će mu pomoći da uspostavi naviku zdravog korišćenja držanja mobilnog telefona.

naša Privatnost podataka na telefonu i Pitanja bezbednosti

XProof

Reci zbogom znatiželjnim očima

Ne morate da brinete da ćete uhvatiti stranca kako gleda u ekran vašeg telefona. Slobodno ga koristite kad god i gde god želite.

Xhide

Uvek ostavite prostor za vas same

Xhide, siguran šifrovani trezor, koji zahteva potvrdu identiteta za pristup. Pomoću njega možete da sačuvate svoju privatnost i najdragocenije uspomene.

XOS 7.6

Stylish Design to refresh your Mind