*maksimalna memorija

Najbolji procesor u NOTE seriji

MediaTek Helio G95 je dizajniran da pruži poboljšane performanse prilikom igranja vrhunskih igara uopšte. Ogroman memorijski prostor od 256 GB i 8 GB RAM memorije omogućavaju veću efikasnost prilikom ubrzavanja igrica i obrade podataka, zbog čega se model NOTE 10 Pro istinski ističe.

Excellent MediaTek
Helio G95 Octa-core Processor

MediaTek Helio G95 CPU sa osam jezgara uključuje dva moćna Arm Cortex-A76 procesorska jezgra od 2,05 GHz, uz dodatak šest Cortex-A55 procesora čiji je zadatak da budu efikasni, što ti pruža neverovatno gejming iskustvo bez kašnjenja.

GPU performanse:

120.8%

bolje u odnosu na svog prethodnika (MediaTek Helio G80)

25%

bolje u odnosu na SDM7XX

G95
G80
SDM7XX
CPU performanse:

25.8%

bolje u odnosu na svog prethodnika (MediaTek Helio G80)

20%

bolje u odnosu na SDM7XX

G95
G80
SDM7XX
Ocena prema ANTUTU Benchmark testu:

51%

bolja u odnosu na svog prethodnika (MediaTek Helio G80)

G95
G80

*Podaci u vezi sa CPU i GPU performansama su zasnovani na rezultatima dobijenim ANTUTU testiranjem

Brže učitavanje, veća brzina
UFS 2.2 storidž tehnologija sa Write Booster tehnologijom

Zahvaljujući UFS 2.2 storidž tehnologiji i ogromnom memorijskom kapacitetu od 256 GB, možeš preuzimati igrice i video-snimke koji zauzimaju dosta memorijskog prostora ili snimati fotografije koliko god želiš, pri čemu nećeš morati da brineš o memoriji. Imaćeš sve u svom džepu.

Model NOTE 10 Pro omogućava maksimalne brzine prenosa od približno 5830 Mb/s prilikom učitavanja i upisivanja. Brzina i mogućnost obavljanja većeg broja zadataka je drastično unapređena.

Brzina preuzimanja:

58%

bolja u odnosu na svog prethodnika

NOTE 10 Pro
NOTE 8
Write Booster
Veće brzine pokretanja aplikacija

Ova tehnologija unapređuje brzinu upisivanja u okviru UFS 2.2 u odnosu na brzine u okviru njegovog prethodnika, što za rezultat ima veće brzine pokretanja aplikacija i učitavanja keš memorije.

Brzina nasumičnog upisivanja:

1000%

bolja u odnosu na svog prethodnika

NOTE 10 Pro
NOTE 8
Brzina nasumičnog učitavanja:

500%

bolja u odnosu na svog prethodnika

NOTE 10 Pro
NOTE 8

Dar-link, ultimativno poboljšanje performansi igrice
Brz odgovor, munjevite reakcije

Osetljivi odgovor na dodir koji pokorava tvoje bojno polje

Pametni Dar-link, koji je, zahvaljujući algoritmu zasnovanom na veštačkoj inteligenciji, moguće unaprediti u smislu stepena osetljivosti kontrola na dodir, može ti pomoći da brže od svojih protivnika iskoristiš trenutke ključne za ostvarivanje pobede, što čini i displej sa brzinom uzorkovanja od 180 Hz.

Savršena stabilnost slike poboljšava tvoju igru

Dar-link može da efikasno poboljša stabilnost slike tokom celokupne igre, što od samog početka doprinosi stvaranju savršeno sveobuhvatnog iskustva preko celog ekrana.

Vrele bitke u rashlađenim rukama

Dar-link može da efikasno spusti temperaturu uređaja kod većeg broja scena u igrici. Temperatura uređaja je u proseku manja za 4℃ prilikom igranja igrica kada se Dar-link uključi unapred.

Zona za igru

Najbolja kolekcija igrica na pametnom telefonu, uz svu zabavu koju ona nudi.

Brzo punjenje je bezbedno
5 minuta punjenja za 2 sata igranja
Fast Charging is Safe
5 Mins Charge For 2 Hrs Gaming

Ispuni energijom svoj dan obeležen intenzivnom upotrebom telefona zahvaljujući super bateriji od 5000 mAh, brzo napuni bateriju pomoću X-Charge tehnologije punjenja od 33 W; sarađujemo da bismo rasteretili tvoj dan pun obaveza.

X-Charge tehnologija punjenja od 33 W vraća život u tvoj telefon za vremenski period koji utrošiš na kuvanje kafe. U poređenju sa svojim prethodnikom, uređaje puni 50 minuta brže.

49 dana

Pripravnost

142 sata

Reprodukovanje muzike

11 sati

Igranje igrica

58 sati

Telefonski razgovor

Korišćenje podataka dobijenih direktno iz Infinix laboratorije može podrazumevati neznatnu razliku u uslovima korišćenja i faktorima okruženja.

Bezbedna tehnologija brzog punjenja prema TÜV Rheinland

X-Charge tehnologija punjenja od 33 W u okviru modela NOTE 10 Pro je sertifikovana od strane TÜV Rheinland, čime se osigurava tvoja bezbednost prilikom brzog punjenja.

5 ključnih testova koje TÜV Rheinland vrši radi verifikacije bezbednosti:

10000 ciklusa povezivanja
na struju
1000 životnih
ciklusa sistema
1 nedelja
testiranja na +55℃
600 ciklusa
baterije
3 dana
testiranja na -33℃

180Hz+90Hz
Ujednačeno kao nikada pre

Zahvaljujući ujednačenoj brzini osvežavanja od 90 Hz i brzini uzorkovanja na dodir od 180 Hz, izuzetno prilagođen FHD+ displej od 6,95" ima sve i radi sve. Prilagođeni displej sa središnjim otvorom za kameru pruža fluidno iskustvo gledanja, što ti omogućava celonoćno igranje igrica uz manje zamaranje očiju.

Refresh Rate 60HZ
Refresh Rate 90HZ

Tehnologija niske emisije plave svetlosti, sertifikovana od strane TÜV Rheinland

Zahvaljujući sertifikatu za nisku emisiju plave svetlosti koji izdaje TÜV Rheinland, možeš da uživaš u svakoj igri, uz manje zamaranje očiju.

Snimaj kao profesionalac
Tvoje priče ispričane na bolji, jasniji i širi način

Beleženje važnih trenutaka kroz fotografije sa širokom scenom pomoću AI četvorostruke kamere od 64 MP, i danju i noću. Spremi se da zabeležiš još više scena iz ovog prelepog sveta.

 • Glavna kamera od 64 MP

  1,6 μm, 6P objektiv

 • Ultra-široki ugao i
  super makro objektiv

  120° FOV i 5P objektiv

 • Objektiv za crno-belu fotografiju

 • Objektiv za snimanje portreta

AI četvorostruka kamera od 64 MP

Zahvaljujući AI četvorostrukoj kameri od 64 MP ultra-visoke definicije, nećeš izostaviti nijedan detalj prilikom snimanja fotografija po najjasnijem danu.

Video-snimci rezolucije 4K

Napravi svoje sopstvene sjajne video-zapise uz snimanje u fenomenalnoj rezoluciji od 4K. Zadiviće te njihova jasnoća i autentičnost.

Ultra noćna kamera

Zahvaljujući AI algoritmima modela NOTE 10 Pro, svaka slika koju napraviš u noćnim uslovima se može automatski optimizovati naglašavanjem detalja, podešavanjem osvetljenja i poboljšavanjem jasnoće. Bez obzira na to da li snimaš noćne fotografije ili praviš video-zapise u rezoluciji od 4K u noćnim uslovima, ova kamera se uklapa u svaki scenario.

Najveći senzor među modelima NOTE serije

U poređenju
sa prethodnikom

 • 17.8%

  više ulaznog svetla

  NOTE10Pro
  NOTE8
 • 14.7%

  veća površina koja prima svetlost

  NOTE10Pro
  NOTE8
 • 35%

  poboljšano osvetljenje slike

  NOTE10Pro
  NOTE8

Profesionalni portretni režim

Zahvaljujući portretnom režimu, snimanje profesionalnih portreta nikada nije bilo ovoliko lako.

Kamera za selfije od 16 MP sa funkcijom AI ulepšavanja

Snimi najbolju verziju sebe i tokom dana i tokom noći. Uz kameru za selfije sa ugrađenom funkcijom AI ulepšavanja, možeš da napraviš sjajne, kristalno jasne selfije čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Dvojni zvučnici sa DTS obradom zvuka

Dvojni zvučnici, surround zvuk. Zahvaljujući DTS obradi zvuka, mali zvučnici imaju bolji i jači zvuk, bez obzira na to gde se nalaziš. Nema kompromisa u smislu kvaliteta zvuka kad je u pitanju tvoja omiljena muzika, film ili igrica na mobilnom uređaju.

Bolji zvuk
Bioskopski dvojni zvučnici sa DTS tehnologijom

Lokalizacija zvuka

Ugrađena tehnologija lokalizacije zvuka. Podržava scene visokih frekvencija u igricama, što tvoje iskustvo igranja virtuelno realnih igrica prenosi na sledeći nivo.

Poboljšano smanjenje buke
Jasan zvuk je zarantovan

Ne moraš da brineš kada obavljaš pozive u bučnom okruženju. Zahvaljujući AI tehnologiji smanjenja buke, možeš slobodno da obavljaš pozive kada si napolju ili da igraš igrice uz jasan kvalitet zvuka u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.

Poboljšano otključavanje
ELako otključaj telefon sa maskom na licu

Zahvaljujući podržanom bočnom otključavanju otiskom prsta i otključavanju licem, model NOTE 10 Pro se otključava brže i jednostavnije, u tren oka i bez ugrožavanja bezbednosti.

Bolji modni utisak, na prvi pogled

Progresivno, precizno i izbalansirano. Možeš da pokažeš da si istovremeno i poznavalac tehnike i da imaš stila. Funkcionalni modni dodatak koji naglašava tvoju ličnost. Otkriva delić tvoje ličnosti pre nego što kažeš „Zdravo".

Bolji sistem,
Bezbedno deli svoj telefon

Zaključavanje aplikacija

Zaključavaj aplikacije po svojoj želji. Na taj način ćeš zaštititi svoju privatnost dok deliš telefon sa prijateljima.

Xclone

Uz pomoć funkcije Xclone, možeš sa lakoćom upravljati svojim ličnim i poslovnim nalozima. Nudi ti mogućnost kloniranja aplikacija, tako da se možeš ulogovati na veći broj naloga i istovremeno ih sve aktivirati.

X-Proof

Omogućava prikrivanje tvog ekrana, pa ljudima oko tebe neće biti lako da ti preko ramena njuškaju po telefonu kad ga koristiš na javnom mestu.

 • 6,95" FHD+ 90 Hz super fluid displej
 • MediaTek Helio G95 odličan procesor za igranje igrica
 • Ultra noćna kamera od 64 MP
 • Baterija od 5000 mAh sa celodnevnom
  pripravnošću i X-Charge tehnologijom od 33 W
 • AI napredna kamera za selfije od 16 MP
 • Bioskopski dvojni zvučnici sa DTS tehnologijom

Android is a trademark of Google LLC;
Product pictures are for reference only. Please refer to the actual product. all data are from test trials, the might differ in various circumstances.