Doživi krajnju ujednačenost

Zahvaljujući brzini uzorkovanja na dodir od 180 Hz, izuzetno prilagođen FHD+ displej od 6,95" ima sve i radi sve.

Tehnologija niske emisije plave svetlosti, sertifikovana od strane TÜV Rheinland

Zahvaljujući sertifikatu za nisku emisiju plave svetlosti koji izdaje TÜV Rheinland, možeš da uživaš u svakoj igri, uz manje zamaranje očiju.

Tvoj procesor koji pokriva sve

MediaTek Helio G85 je dizajniran da pruži poboljšane performanse prilikom igranja vrhunskih igara uopšte. Ogroman memorijski prostor od 128 GB i 6 GB RAM memorije omogućavaju veću efikasnost prilikom ubrzavanja igrica i obrade podataka, zbog čega se model NOTE 10 istinski ističe.

Dar-link, ultimativno poboljšanje performansi igrice
Brz odgovor, munjevite reakcije

Osetljivi odgovor na dodir koji pokorava tvoje bojno polje

Pametni Dar-link, koji je, zahvaljujući algoritmu zasnovanom na veštačkoj inteligenciji, moguće unaprediti u smislu stepena osetljivosti kontrola na dodir, može ti pomoći da brže od svojih protivnika iskoristiš trenutke ključne za ostvarivanje pobede, što čini i displej sa brzinom uzorkovanja od 180 Hz.

Savršena stabilnost slike poboljšava tvoju igru

Dar-link može da efikasno poboljša stabilnost slike tokom celokupne igre, što od samog početka doprinosi stvaranju savršeno sveobuhvatnog iskustva preko celog ekrana.

Vrele bitke u rashlađenim rukama

Dar-link može da efikasno spusti temperaturu uređaja kod većeg broja scena u igrici. Temperatura uređaja je u proseku manja za 4℃ prilikom igranja igrica kada se Dar-link uključi unapred.

Zona za igru

Najbolja kolekcija igrica na pametnom telefonu, uz svu zabavu koju ona nudi.

Brzo punjenje je bezbedno
Puni se bezbedno i efikasno
Fast Charging is Safe
Charge with Safety and Efficiency

Ispuni energijom svoj dan obeležen intenzivnom upotrebom telefona zahvaljujući bateriji od 5000 mAh, brzo napuni bateriju pomoću X-Charge tehnologije punjenja od 18 W; sarađujemo da bismo rasteretili tvoj dan pun obaveza.

53 dana

Pripravnost

160 sati

Reprodukovanje muzike

12 sati

Igranje igrica

38 sati

Telefonski razgovor

Korišćenje podataka dobijenih direktno iz Infinix laboratorije može podrazumevati neznatnu razliku u uslovima korišćenja i faktorima okruženja.

Lepota se javlja u različitim oblicima i veličinama, kaže tvoja kamera

Beleženje važnih trenutaka kroz fotografije sa širokom scenom pomoću naše AI trostruke kamere od 48 MP, i danju i noću. Spremi se da zabeležiš još više scena iz ovog prelepog sveta.

 • Glavna kamera od 48 MP

  F1.79 blenda, 6P objektiv

 • Objektiv za portrete

 • Makro obektiv od 4 cm

Ultra noćna kamera

Zahvaljujući AI algoritmima modela NOTE 10, svaka slika koju napraviš u noćnim uslovima se može automatski optimizovati naglašavanjem detalja, podešavanjem osvetljenja i poboljšavanjem jasnoće.

Profesionalni portretni režim

Zahvaljujući portretnom režimu, snimanje profesionalnih portreta nije nikada bilo ovoliko lako.

Kamera za selfije od 16 MP sa funkcijom AI ulepšavanja

Snimi najbolje verzije sebe i tokom dana i tokom noći. Uz prednju kameru sa ugrađenom funkcijom AI ulepšavanja, možeš da napraviš sjajne, kristalno jasne selfije čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Dvojni zvučnici sa DTS obradom zvuka

Dvojni zvučnici, surround zvuk. Zahvaljujući DTS obradi zvuka, mali zvučnici imaju bolji i jači zvuk, bez obzira na to gde se nalazite. Nema kompromisa u smislu kvaliteta zvuka kad je u pitanju tvoja omiljena muzika, film ili igrica na mobilnom uređaju.

Bolji zvuk
Bioskopski dvojni zvučnici sa DTS tehnologijom

Lokalizacija zvuka

Ugrađena tehnologija lokalizacije zvuka. Podržava scene visokih frekvencija u igricama, što tvoje iskustvo igranja virtuelno realnih igrica prenosi na sledeći nivo.

Poboljšano smanjenje buke
Jasan zvuk je zarantovan

Ne moraš da brineš kada obavljaš pozive u bučnom okruženju. Zahvaljujući AI tehnologiji smanjenja buke, možeš slobodno da obavljaš pozive kada si napolju ili da igraš igrice uz jasan kvalitet zvuka u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.

Poboljšano otključavanje
Lako otključaj telefon sa maskom na licu

Zahvaljujući podržanom bočnom otključavanju otiskom prsta i otključavanju licem, model NOTE 10 se otključava brže i jednostavnije, u tren oka i bez ugrožavanja bezbednosti.

Bolji modni utisak,
na prvi pogled

Progresivno, precizno i izbalansirano. Možeš da pokažeš da si istovremeno i poznavalac tehnike i da imaš stila. Funkcionalni modni dodatak koji naglašava tvoju ličnost. Otkriva delić tvoje ličnosti pre nego što kažeš „Zdravo".

Bolji sistem,
Bezbedno deli svoj telefon

Zaključavanje aplikacija

Zaključavaj aplikacije po svojoj želji. Na taj način ćeš zaštititi svoju privatnost dok deliš telefon sa prijateljima.

Xclone

Uz pomoć funkcije Xclone, možeš sa lakoćom upravljati svojim ličnim i poslovnim nalozima. Nudi ti mogućnost kloniranja aplikacija, tako da se možeš ulogovati na veći broj naloga i istovremeno ih sve aktivirati.

X-Proof

Omogućava prikrivanje tvog ekrana, pa ljudima oko tebe neće biti lako da ti preko ramena njuškaju po telefonu kad ga koristiš na javnom mestu.

 • 6,95" FHD+ super fluid displej
 • MediaTek Helio G85 odličan procesor za igranje igrica
 • Ultra noćna kamera od 48 MP
 • AI napredna kamera za selfije od 16 MP
 • Safe & Flash Charge tehnologija
 • Bioskopski dvojni zvučnici sa DTS tehnologijom

Android is a trademark of Google LLC;
Product pictures are for reference only. Please refer to the actual product. all data are from test trials, the might differ in various circumstances.